/ Allmänt /

22.30

(null)
Herregud en sån lång dag! Jag blev kvar lite senare än tänkt på jobbet vilket gjorde att jag inte hann med mitt tänkta benpass. Därför blev det ytterligare ett cardiopass och därefter gymnastik. 

Nu är jag helt död! Jag har precis ätit jätteäcklig middag och ska duscha, krypa i säng och njuta av 7 timmars sömn. Får liksom aldrig ihop 8 hur mycket jag än försöker, helt otroligt. 

Dock! Trots sju timmars sömn varje natt, hejdundrande träning och felfri kosthållning är livet väldigt mycket roligare med min pojkvän hemma. Det är okej med en vecka, en vecka är skönt. Två veckor är för länge, då vänjer man sig. Vill aldrig vänja mig vid att vara utan honom.
/ Allmänt /

Måndag

(null)

(null)
Ny vecka! Untz untz. 60 min morgoncardio klart och nu är jag på väg till jobbet. Jag älskar mitt jobb så måndagar är inget större problem nu för tiden. För alla er som sitter på ett jobb ni hatar eller inte blir stimulerade av; BYT! Mycket och ofta, tills ni hittar rätt. Det är så värt att få vara på ett företag som får en att vilja skutta till jobbet. Våga!

Helgen var grym hur som helst. Så mysigt att få hänga med tjejerna. Vi åt, skrattade, shoppade, tränade och festade. Alla fina ting i livet, helt enkelt. Igår åkte vi hemåt vid 14 och när jag kom hem åkte jag och tränade. Körde 75 min boxning för att vara säker på att det skulle bli någonting av det. Sen hem och rodda matlådor och middag med systra mi. 

Idag väntar ben efter jobbet och sedan har jag gymnastik. Jag har börjat på det och det är så JÄVLA roligt. Mer om det en annan dag! 
/ Allmänt /

Fredagsmys

(null)
En himla mysig fredag. Jag tog ut min friskvårdstimme på lunchen och gick en långprommis med Mikko runt djurgården. Vi är så lika i så mycket. Går alltid ifrån henne med ett hårt bultande hjärta och inspiration från topp till tå. 

Efter jobbet mötte jag Rebecca och sen började resan mot Jönköping. Nu ligger vi här hos vår lilla Esther. Det är SÅ mysigt här! Hade alla dagar kunnat tänka mig att flytta hit en (begränsad) tid. Hela helgen kommer innehålla skojigheter. Och Zakarias vann första matchen för helgens tävling. Livet på en pinne (alla som började nynna Edward Bloom räcker upp en hand)!