/ Allmänt /

Man måste gråta

 


Den här veckan har varit hemsk. Igår kunde jag inte sova för att jag kände så många olika känslor att jag bara låg och yrade. Stackars Zakarias, han förstod ingenting. Jag var arg, ledsen, nervös, kär, irriterad, behövde bekräftelse, ville inte ligga nära, ville ligga på. Ni förstår. Jag ville allt! Och jag kunde inte gråta. Jag hade behövt en knapp att trycka på igår så att allting bara hade kunnat få komma ut. 

Idag skulle jag träffat tre av mina bästa vänner, men jag åkte hem. Jag satt utanför Emelies port i över en halvtimme. Bara satt där med nedfällt säte, lyssnade på Hannah och Amanda men hörde ingenting. Bara mummel, inga ord. Mina vänner blev iallafall sena och mina ögon gick i kors, så jag valde att åka hem istället. Och nu sitter jag här. Ensam med alla tankar, oförmögen att gråta, trött men väl medveten om att jag inte kommer kunna sova ändå. Andas då Claris. Och gråt, snälla gråt.  
/ Allmänt /

When we choose fear

/ Allmänt /

Fredag

FREDAG! Inte för att det innebär någon helg för min del då jag jobbar hela helgen också, men ändå. Jag sitter på jobbet just nu. Öppnade 05 imorse och har klass om 20 minuter. Sen ska jag iväg på lite äventyr! Bland annat ska jag dra igenom en lunchwod på Crossfit Nordic med gammal kollega, numera vän. Det blir roligt!

Sen åker jag tillbaka hit vid 14, stänger igen vid 20 och vidare till Emelie för lite mys med henne och mina näst bästa killar Josef och Jonatan. Min Bermuda-triangel. Väl inne i dessa människors liv kommer man liksom inte ut.