/ Allmänt /

RPM & CX


Sådär! Då var min lördag startad. Upp tidigt imorse för att äta lördagsfrukost. Det är viktigt att alltid äta god frukost på helger för mig, annars känns det inte som helg med tanke på att jag alltid jobbar ändå. RPMen gick kanon idag, CXen gick som den gick. Missade några småsaker. Coachingen satt annars bra, det var mer tekniken jag var missnöjd med. Men jag får skicka in den nu så får det gå som det går. Efter passet körde jag en challenge med Mikko, Alex och mamma bestående av; 
100 hopp m. hopprep
10 armhävningar 
90 hopp med m. hopprep
9 armhävningar
Osv ner till 0. 

Nu har jag precis landat hemma, men ska snart iväg igen. Det är massor av kvartaler just nu och idag står CXen på agendan. Ikväll blir det pojkvänsmys. 
/ Allmänt /

Trött


Hjälp mig vad tiden går fort. Kom hem för lite mindre än 2 timmar sedan. Har varit hos Karolina med Alexandra och ätit middag framför Let's Dance. Så mysigt att få hänga med mina hjärtan. Karolina har alltid varit en av mina få bästa vänner men under gymnasiet hann vi ses väldigt sällan. Det gjorde aldrig någonting, saker var ändå alltid detsamma. Men det är så kul att få träffa henne minst 3 gånger i veckan nu för tiden i och med att hon börjat träna hos oss, är glad över det. Och Alexandra. Hur vi hittade varandra vet jag inte ens. Är bara glad att jag har henne. 

Annars då? Helt okej dag! Drog till gymmet efter jobbet, körde ett nytt HIT-pass på cykel och övade CX. Har övat en timme nu också. Ska filma klassen imorgon. Jag behöver att ni ber för att allting går bra. Okej? Tack. 
/ Allmänt /

Ser ni hur smal jag var?