/ Allmänt /

En hyllning till mig själv

Hejsan Claris! Jag vet att du har haft väldigt mycket på gång den senaste tiden. Du har vaknat tidigt och du har kommit hem sent och när du väl har kommit hem så har du varit tvungen att plugga. Ta en sekund nu och klappa dig själv på axeln, var stolt. 

Du har den senaste tiden fått ett heltidsjobb där du i princip är fast anställd. Du har lärt dig en helt ny sjukdom för att kunna ta hand om någon annans liv mellan klockan halv nio och fem. Du har tagit ditt körkort. Du har lyckats plugga in 10 nya koreografier till Born to Move. Du har klämt in din träning, varje dag. Du har skött ditt jobb och du har hunnit med jobb på sidan av. Du har suttit på en cykelsadel i en månad för att öva koreografi och teknik till en utbildning som gör dig till RPM instruktör och du har åkt till Göteborg och klarat utbildningen. Andas. 

Du är så himla duktig. Du klarade det och dessutom gjorde du det väldigt bra. Nu har du en sak kvar att fixa innan du kan komma in i en vardag som bara rullar på. En vardag där du får komma hem och bara vara. Och den saken kommer du att fixa lika lätt som du hela tiden fixar allting annat. Du är bäst, våga ge dig själv det. Och gå alltid med huvudet högt för du alldeles för bra för någonting annat.  

- Clara