/ Allmänt /

En konstig dag

Dagen startade hur bra som helst. Åkte iväg mot matchen, inte otaggad med inte heller taggad. Sträckte baksida lår efter värdelösa 15 minuter och satt på bänken resten av matchen. Var besviken och arg över min dåliga insats. Måste sluta tänka dåligt om mig själv. Det var tredje gången jag spelade fotboll på ett år idag, man KAN INTE  vara bäst då Clara. 

På vägen hem fick jag reda på allting gällande Djurgårdssupporten som avlidit idag innan matchstart. Jag blev ledsen och arg på mänskligheten och så himla besviken. Vuxna människor, många som säkert har barn, som går ut på gator innan matchen ens har dragit igång och slåss. Slåss för vad? Sitt lag? För en påhittad lek, där 22 personer springer runt och jagar en boll? En boll. Det är inte okej. Det är inte okej att man inte kan tänka en gång extra, trots fylla, droger och adrenalin. Man kan det. Det som hände idag har ingenting med fotboll att göra, det har bara att göra med läskiga människor som saknar den intelligens och integritet som skapar rättigheten att få kallas för människa. Våld och fotboll går inte ihop, på något plan. Det kommer aldrig att göra det heller. Jag tycker så synd om er människor som saknar så mycket i livet att ni känner att det blir okej att ta ut all er frustation på någonting som i grund och botten är uppbyggt på människors gemensamma kärlek. Jag önskar att jag kunde hjälpa er. 

Annars då? Åkte på middag till mina fantastiska kusiner. Det har blivit en väldigt omtyckt tradition en gång i månaden. Nu är jag hemma och ska sova. Har Filosofiprov imorgon men inte fan har man öppnat boken ännu. Ska läsa igenom, sen skiter jag i det här.