/ Allmänt /

Jag tittar på honom och ser allt det jag inte sett. Alla självklara kyssar och spontana skratt. Det är så det ska vara.

Idag var en bra dag med min fina Emelie. Nu ligger jag i sängen med en sovande pojkvän bredvid mig. Han jobbar tidigt imorgon, det gör inte jag. Istället smög jag fram ficklampan på mobilen och började läsa lite texter från Michaela Fornis bok "Om att älska". Jag sträckläser aldrig någonsin hennes böcker. Jag bara öppnar en sida eller lockas av en rubrik och på det sättet så tar boken aldrig riktigt slut.

Igår när Donny sov så låg jag bredvid honom med ett hjärta som slog lite extra hårt. Jag var nästan tvungen att väcka honom för att få hålla om honom några sekunder. Få han att lova att alltid vara där med mig när jag vaknar.

Jag ligger och läser till hans andetag. Vart ska jag vara om inte hos dig? 
/ Allmänt /

Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig ensamma istället för att lägga sig ihop.

.
/ Allmänt /

Måndag


Jag är inget stort fan av kvarg ärligt talat. Har alltid tvingat i mig det och tycker att det växer i munnen. Men det ni ser på bilden är magiskt! Idag hade jag kvarg, färska jordgubbar, färska hallon, persika och hasselnötter. I vanliga fall har jag oftast bara persika eller jordgubbar och hasselnötter, men tog allt jag hittade idag. Testa på det i alla fall, det är en himla bra start på dagen.

Annars ligger jag bara i sängen just nu och kollar på Jersey Shore. Ska klä på mig alldeles strax och åka in mot stan med Emelie.