/ Allmänt /

I need to stop getting my hopes up

Tjena amigos. Jag har haft världens bästa fredag och lördag. Ord kan inte sätta ord på dessa dagar så att försöka förklara finns det ingen poäng med. Vaknade med Karolina bredvid mig, min räddare i nöden igår kväll. Vi åt en lång och mysig frukost och sedan åkte hon hem. Följde med mina föräldrar och storhandlade och landade hemma runt fem, redo för middag. Sedan dess har jag bara legat i sängen och kollat på Sex and the City. Lite kärlek en väldigt kärlekslös kväll. Även om det är mycket olycklig kärlek i SATC, så slipper jag iallafall känna mig så ensam. Känner igen mig i så många situationer att det är löjligt. Skaparen av denna serie är ett geni. 
Måste säga att jag ser ovanligt fräsch ut för att vara osminkad idag, trots min trötthet. Måste vara dosen av närhet jag fått i mig i helgen. Kärlek är allt. Det är de som suger så jävla hårt. Allt i ens liv kretsar kring den man älskar. 
 
 
/ Allmänt /

The bedbugs are calling me in

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova. Imorgon är en lång dag. Jag ska upp och jobba tidigt, kommer behöva vara inne i Solna runt klockan nio. Efter det åker jag direkt till gymmet, jobbar i två timmar, tränar och sedan möter jag upp min prins för att åka till Lindingö och spendera en del av helgen där. Trots mycket jobb och slit så känner jag på mig att min fredag kommer att bli värdsklass. Sov gott kompisar!
 
/ Allmänt /

Att vara stolt

Äntligen färdig, inskickat och klart! Jag har aldrig varit en person som någonsin känt mig duktig i skolan. Jag hade VG i nästan allting i högstadiet och har hållit mig där och över i allting förutom matte, fysik och kemi under alla mina år. Men jag har aldrig någonsin varit en stjärnelev. För första gången i mitt liv, så har jag hittat ett ämne som tilltalar mig och jag tycker att det är coolt. Det är roligt att känna att man för första gången i sitt liv faktiskt vet vad man håller på med. Att man är en av dom i klassen som har det högsta betyget. Det låter löjligt, men det är stort för mig. Jag har hittat ett ämne som jag KAN, som jag är ganska naturligt duktig på och som jag tycker om att arbeta med. Känner mig stolt och duktig och glad över att för första gången i mitt liv känna att jag skulle kunna vara bäst på någonting som har med skolan att göra.