/ Allmänt /

Mind your manners

Åt precis min första glass på cirkus ett halvår, den var god den! Ätardag idag, så jag får. Nu börjar klockan ticka på rätt bra och jag tänkte tappa upp ett bad och kolla ett till avsnitt av OTH i badkaret. Bästa skiten att kolla saker på datorn medan man badar. Hur soft som helst! Sen ska jag välja vad jag ska ha på mig. Jag är rätt säker redan, men lite tvivel finns fortfarande.

Tänkte mig denna. Vad tycks?
 
/ Allmänt /

I am the wilderness locked in a cage

Lördag. Fredagen blev inte rikigt som jag hade tänkt mig, men den blev bra och jag vaknade hos hos Alex Classon med en snarkandes Pansera bredvid mig. Drog till gymmet med mamma, hade bokat pass men vi kom cirkus precis när det började så någon snodde våra platser. Surt! Men körde ett ben-pass med mamsen istället. Eller, jag agerade pt. Nu sitter jag hemma och har kollar på OTH sedan 3 timmar tillbaka. Ikväll väntar en 18års fest på mig och jag ska ha så jävla roligt. Så det så.

Denna bild tillägnar jag Rebecca.
 
/ Allmänt /

Men vad har hon som jag inte har

God morgon! Om det var skönt att få sova i natt? Åhfan. Är vrålhungrig men hör byggarbetarna sitta och snacka i köket så frukost får vänta lite. Ska köra en brakfrukost, ta med datorn ut i köket och sedan sätta mig och plugga. Idag MÅSTE jag komma igång med saker. Kommer slå mig själv på käften annars. Senare idag blir det gym och fotbollsträning. Träning träning träning, älskar det.