/ Allmänt /

There are still times when I think of you and suddenly it gets harder to breathe.

Nu ska jag sätta på en film att somna till. Ska inte vakna allt för sent imorgon, men det lär jag inte göra iallafall. För att jag ska vakna sent krävs ett sommarlov som ställer om mitt dygn. Jag är skol-inställd och vaknar oftast av mig själv vid nio eller tio at the latest. Men jag älskar att vakna den tiden, inte för sent och inte för tidigt. Förresten, jag köpe den där klänningen alla redan har från BikBok idag. Den blåa blev det, jag älskar färgen. Jag ska visa er imorgon om jag hinner vilket jag borde göra. Har ni några filmförslag förresten? TIll andra kvällarnätter, inte denna. Har i princip sett varenda film som går att se, men vi kan ju ge det ett försök? Bli bättre på att kommentera förresten. Tycker det är så roligt när ni sätter spår efter er här.
/ Allmänt /

Jag och mina förbannade citat.

Något av det bästa jag vet är att sitta och läsa citat. Söta, vackra, kloka, snuskiga. You name it. Jag tycker att det är så fruktansvärt ballt med citat, just för att det är någon annan som lyckats sätta ord på saker man känner. Man känner sig så ensam med sina problem, men det finns så många som känt samma sak. Upplevt samma saker och fått ta sig igenom samma saker. Att någon annan lyckats sätta ord på känslor man själv försöker sätta ord på. Folk kan verkligen ta orden ut munnen på en ibland och jag älskar att veta att jag inte är så ensam som jag ibland känner mig.Det är skönt och får en att tänka att saker går över. Man tar sig igenom vad man för tillfället känner drar ner en på botten. Vi är så lika alla människor. Vi fungerar på samma sätt allihopa.


 
/ Allmänt /

I do love you, you know.

Börjar bli trött, antagligen efter allt jävla gråtande jag fått genomlida denna kväll. Imorgon så ska jag åka in till stan och agera smakråd åt Emselie. Just nu känner jag inte för det ett endaste dugg, men det är nog bara för att läget är som det är just nu. Imorgon kommer allting att kännas bättre igen, för så är det alltid. Är inte det coolt? Att saker kan få en att vilja dö, så sover man och vaknar som om man är tusen gånger starkare. 

Bilder som beskriver min och Emelies realtion. Kärlek & Krig, men mest kärlek.