/ Allmänt /

2013

Nyårslöften:
♥ Våga säga nej
♥ Ta tag i min ekonomi och skaffa ett jobb.
♥ Göra mitt bästa och prioritera skolan mer.
♥ Hålla igång med träningen samt välja hur jag vill göra med fotbollen.
♥ Börja övningsköra.
♥ Inte svika mina bästa vänner.
♥ Tänka på vad jag säger.
♥ Renovera mitt rum ordentligt.

Saker att se fram emot 2013:
- New York den 2a Januari
- Turkiet med fotbollslaget
- Nerja med skolan
- Turkiet med familjen
- Utomlandsresa med tjejerna
- Ett nytt badrum och ett nyrenoverat hus.
- Kolla på ny lägenhet i Turkiet
- Fylla arton
 
/ Allmänt /

Mitt 2012

Åt tvåtusentolv har varit ett ganska dåligt år för mig, jag har varit väldigt instabil både psykiskt och fysiskt. Jag och Donny har gått fram och tillbaka så mycket att det förstörde oss helt och hållet och ett ordentligt avslut gjordes inte förens nu, inom de senaste två månaderna. Det tar mycket på ens krafter att vilja försöka fixa någonting utan att man får resultat. Det är inte meningen att vi ska vara tillsammans och det är en svår sak att inse, men det känns väldigt rätt nu i efterhand. Vad jag måste göra nu är att stå upp för- och acceptera beslutet som har tagits och låta saker ha sin gång, låta tiden gå på riktigt.
 
Mitt i alla känslor har jag tränat ihjäl mig själv, vilket har lett till att jag inte har orkat med skolan. Jag tappade min sömn och låg i princip sömnlös varenda natt i över ett halvår. Jag har missat oerhört mycket lektioner och var alltid helt slut i både kropp och psyke. Saker och ting, när det gäller min sömn, ändrades när jag flyttade min säng. Believe it or not. Jag vände den åt andra hållet och i och med det så kunde jag helt plötsligt sova. Jag tror att min säng var kopplad till så mycket dåligt och så mycket minnen. Alla nätter med Donny, alla sömnlösa nätter utan honom, allting. Att vända sängen blev någonting nytt, trots att det var en väldigt liten förändring så har den gjort en enorm skillnad.

Bra saker har givetvis också hänt. Jag har kommit väldigt nära Emelie igen och Elins och min relation har växt till skyarna. Jag har "smådejtat" och fått känna pirr i magen med någon annan än Donny. Jag har lärt mig att klara mig själv och att jag förtjänar mer än vad jag tror. Det finns mycket kvar att jobba på, men det går iallafall åt rätt håll och det är skönt. Jag känner att jag lär mig mer och mer om mig själv, vem jag är som person och hur jag vill vara. Att klara sig själv betyder inte att man behöver vara ensam i ett år, utan killar involverade. Jag har bara lärt mig att aldrig låta någon trampa på mig. Att våga säga nej och bara göra saker som gör mig lycklig. Det som gör en lycklig kanske inte alltid slutar bra, men man ska lita på sin magkänsla. Bara man har hjärna nog att kunna gå ifrån det som inte längre ger en positiv energi. År 2013 vet jag kommer bli ett bra år.

/ Allmänt /

Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn't.

Tror ni jag har duschat ännu? Kalla mig äcklig men jag ligger däckad i sängen i morgonrock. Jag.är.så.trött. Hur ska jag orka röja hela natten? Only God know. Måste pallra mig till bussen nu. Kvällen/natten kommer att spenderas mot Spångahållet, det blir säkert bra. Dock kommer vi inte komma dit förens vid elva, så det blir rätt sent. Men ska till Elin innan och fixa till mig. Nu ska jag hoppa in i den förbannade duschen. Tänker duscha i minst 25 minuter, heaven.