/ Allmänt /

hej då sverige

Det här blir sista inlägget på två veckor nu. Lova att vara tillbaka sen? Ha det hur bra som helst här hemma. Hoppas vädret är helt åt helvete! I italien är det varmaste perioden på året just nu och jag hoppas på att komma med med lite färg. Ha två underbara veckor utan mig. Puss!

Du vet att jag kommer få lida mig igenom tiden utan dig där. Jag älskar dig baby!
/ Allmänt /

this is me

 

Sitter och tänker lite på hur jag har förändrats och framför allt på hur mycket jag faktiskt har gjort det. Om vi börjar ifrån sjuan. Jag kommer dit med en för liten bh, leopard linne och överdrivet mycket smink. Jag tror att jag är så jävla snygg. Jag låter och springer omkring hela tiden. Och för att inte snacka om allt när det gällde killar. Jag hade Daniel en period det året men både efter och före det. Jag var världens flörtigaste tjej. Jag kallade alla för älskling. Jag sa "jag älskar dig" lika mycket som jag frågade vad folk gjorde. Jag träffade killar hej vilt och var helt okontrollerad. Jag hade mina regler om jag hade pojkvän. Han var tvungen att acceptera alla mina killkompisar och låta mig pussa dom på kinden för att dom var som tjejer för mig. Missförstå mig inte, det var inget mer. Men jag skulle aldrig göra så i nuläget. Inte när jag har min pojkvän. Spelar ingen roll hur obetydlig pussen är för är den obetydlig kan jag lika gärna skippa den.

I åttan kom jag tillbaka och då blev jag bra kompis med killen som idag är min pojkvän. Inte direkt från början, men inte lång tid efter så ändrade jag på mig. Jag blev någon annan. Det var någonting som hände med mig. Jag hade bara ögon för en kille, jag insåg hur mycket mina nu närmaste vänner betyder för mig. Jag slutade att kräva uppmärksamhet för jag visste vad jag hade och vad jag ville ha. Ju mer jag och Donny lärde känna varandra, ju mer ändrade jag på mig. Man säger att man aldrig ska ändra sig för någon annan men han gjorde mig till något bättre. Han ändrade inte på min personlighet, bara på mitt betéende. Jag slutade sminka mig i skolan för jag visste att han skulle vilja ha mig ändå och ville han ha mig så räckte det. Då kunde det inte bli bättre. Då hade jag allt.

Nu för tiden kan jag gå i princip var som helst och överhuvudtaget inte bry mig om hur jag ser ut. Sen är jag utséende fixerad så för min egen skull klär jag gärna upp mig men jag bryr mig inte om jag ser bra ut inför andra längre. Jag kräver inte andras blickar för han är den enda jag vill ha. Jag har fortfarande kvar mitt framåtdrivna jag som har väldigt lätt för att umgås med killar och är väldigt social men jag beter mig helt annorlunda och det är så jävla bra. Jag vet vad jag vill ha i mitt liv, för jag har det redan. Jag vet vilka vänner jag aldrig kommer att lämna och jag vet vilken kille som får mitt hjärta att slå hårdast. Och dom finns precis bredvid mig. Och dom älskar mig på vilket sett jag än ser ut och beter mig på. Jag offrar allt för dom.
/ Allmänt /

now you know



Svar:
De blåa shortsen är köpta på H&M.
Svar: De är köpta på Bikbok. Passa på att springa det. En jävla rea just nu alltså!